Voordat een receptuur opgebouwd kan worden, dienen alle gebruikte ingrediënten ingevoerd te worden in Eclarion.

Stap 1 - Ga naar tabblad "Ingrediënten" en klik op toevoegen

Stap 2 - Voer de ingrediënt handmatig in....

(1) Vul de commerciële naam in

(2) Vul eventueel een alternatieve naam in bij "wettelijke benaming"

(3) Neem de ingrediënten over van de verpakking

(4) Neem ook de voedingswaarde over van de verpakking

Stap 3 - ...of koppel de ingrediënt aan een bestaand product

3.1 Klik op het "ketting" icoontje om een product te koppelen aan een externe databron.

3.2 Zoek de juiste kruiden, bijvoorbeeld via de PS in Foodservice database

3.3 Selecteer de ingrediënt en klik op aanpassen

3.4 De benaming, ingrediëntendeclaratatie en voedingswaarde zijn automatisch ingevuld

Lees hier hoe de updates verwerkt worden bij een gekoppeld product:
Wat betekent het zwarte driehoekje met uitroepteken, dat voor een product staat?

4. Controleer alle gegevens en klik op opslaan

5. De ingrediënt is aangemaakt

Heeft u het antwoord gevonden?