Dagelijks gebruik
Wat betekent het zwarte driehoekje met uitroepteken, dat voor een product staat?
Wat betekent het zwarte driehoekje met uitroepteken, dat voor een product staat?

Eclarion laat zien dat een ingrediënt of receptuur waarschijnlijk aangepast is door acties van derden. Controleer de gegevens.

Wietse van den Brink avatar
Geschreven door Wietse van den Brink
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Producten in Eclarion kunnen gelinkt worden aan een externe databron (bijvoorbeeld PS in Foodservice). Zodra het product waarin gelinkt is wordt gewijzigd (een fabrikant heeft bijvoorbeeld een nieuwe versie ge-upload naar PS) dan zal Eclarion hierop attenderen, door voor het betreffende product een uitroepteken te plaatsen.

1. Het onderstaande product is door de fabrikant aangepast

Per product wordt aangegeven of er wijzigingen zijn vanuit de externe databron waaraan het product gekoppeld is.

2. Klik op wijzigen

In de rechter bovenhoek wordt d.m.v. de oranje knop duidelijk gemaakt dat de asperges in dit voorbeeld gewijzigd kunnen zijn.

3. Klik op de oranje knop en kies "Product opnieuw inlezen"

Door het product opnieuw in te lezen wordt automatisch de laatste update opgehaald.