Account en abonnement
Hoe kan ik het e-mail adres voor facturen aanpassen?

Ontvang facturen rechtstreeks op het e-mail adres voor je administratie. Lees hier hoe je dit kunt instellen.

Wietse van den Brink avatar
Geschreven door Wietse van den Brink
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Klik op "Account" in het hoofdmenu

Stap 2: Klik vervolgens op het tabje "Abonnement"

Stap 3: Klik op "Wijzigen" onder adresgegevens

In het geel gemarkeerde stukje zie je het huidige email adres voor de facturatie, klik op de "Wijzigen" knop om deze aan te kunnen passen.

Stap 4: Pas het e-mail adres aan en klik op "Opslaan"

Facturen worden nu als PDF bestand naar het opgegeven e-mail adres verstuurd. Ook zijn alle facturen altijd terug te vinden in het "Abonnement" tabblad. Deze vind je onderaan de pagina.