Hoe werkt de tabletfunctie van Eclarion?

In de speciale tabletmodus van Eclarion kun je op iedere denkbare tablet (van iPad tot Android) alle receptuurinformatie opvragen.

Wietse van den Brink avatar
Geschreven door Wietse van den Brink
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De tablet-mode is bedoelt om te gebruiken op de werkvloer, in de productiehal of naast de kassa. Je kunt er razendsnel actuele productinformatie mee opvragen. Ook is het mogelijk om de tablet in te bouwen in een daarvoor bestemde wandbeugel of vloerstandaard. Hiermee kun je klanten of bezoekers zelf de tablet laten bedienen.

Volg onderstaande stappen om de tablet-mode te gebruiken:

1. Login op Eclarion

Start de browser op je tablet en ga naar https://www.eclarion.com

Log nu in zoals gebruikelijk.
​

2. Activeer Tablet Mode

Klik eerst op het "Extra's" menu aan de rechterkant (punt 1) en selecteer daarna "Tablet mode" (punt 2).

3. Het startscherm

Via de allergeenknoppen kun je aangeven welke allergeen je zoekt (punt 1). Indien je geen allergeen zoekt, maar alle productinformatie wilt zien, dan kies je voor de knop "geen allergie" (punt 2).

4. Overzichtelijk alle producten in beeld

Op de tablet verschijnt een overzicht van alle recepturen. Achter de receptuurnaam worden de allergenen vermeld.

In het bovenstaande voorbeeld is weekdieren aangevinkt, zoals rechtsboven in het menu te zien is door de rode actieve knop. Vervolgens worden alle recepturen met het allergeen weekdieren in het rood afgebeeld. Zo kun je snel zien welke producten wel en niet deze allergeen bevatten.

Het is overigens mogelijk om meerdere allergenen tegelijkertijd te selecteren in het blauwe menu.

Een rood icoontje betekent dat het allergeen daadwerkelijk in de receptuur voorkomt; een oranje icoontje geeft aan dat de receptuur het allergeen kan bevatten.

Zijn er bij jou geen allergenen zichtbaar? Ga dan eerst naar Allergenen invoeren

5. Zoeken op productnaam

Klik op de vraagtekenknop in het voorgaande scherm om op productnaam te zoeken. In dit voorbeeld zoeken we op het woord "salade".

6. Overzicht zoekresultaten

De zoekresultaten en de bijbehorende allergenen zijn nu zichtbaar in het overzicht.

7. Digitaal etiket

Etiketten zijn digitaal op te vragen door op een productnaam te klikken. Keer weer terug naar het overzicht via de "terug" knop (punt 1).